Algemene voorwaarden

De hieronder vermelde algemene voorwaarden zijn geldig voor Model Truck Friesland en Decal Service Friesland.
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK nummer: 68277253
BTW nummer: NL001149163B37
 
Model Truck Friesland en Decal Service Friesland handelen onder naam van D&V Signing. 
 
Bestelling
Bij een bestelling aanvaardt u de algemene voorwaarden.
De algemene voorwaarden gaan in wanneer de opdrachtgever besteld heeft. Tenzij anders overeengekomen is.
 De opdrachtgever is verantwoordelijk dat aangeleverde foto’s dan wel informatie juist en van voldoende kwaliteit is. Zie hiervoor aanleverspecificaties.
Wij verzoeken u eventuele onjuistheden dan wel drukfouten binnen 14 dagen aan ons te melden via het bovenstaand email adres of telefonisch contact.
Wij houden ons het recht voor deze onjuistheden terug te vragen voor onderzoek.

Voor het maken van een modelauto naar voorbeeld kan een aanbetaling gevraagd worden. Voor deze aanbetaling ontvangt u een factuur welke als overeenkomst kan worden beschouwd. Het overige bedrag dient bij levering te worden voldaan.
De hiervoor geldende factuur dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Wij behouden ons het recht voor om de opdracht te annuleren als deze niet tijdig wordt betaald.
Ook voor een modelauto naar voorbeeld dienen foto’s, kleurnummers en overige informatie juist te worden aangeleverd. Zie hiervoor de aanleverspecificaties.

Levertijd
De levertijd varieert per opdracht. Vragen hierom trend kunt in het bestelformulier als opmerking bijvoegen.
Heeft u ervoor gekozen om voorbeelden toegestuurd te krijgen, dan kan de levertijd langer duren. 
Een specifieke aflevertijd/deadline kunt u aangeven bij bestelling en zal in overleg uitgevoerd kunnen worden.
 
Prijzen en betalingen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Betalingen dienen voldaan te worden via Ideal of contant bij afhaal. Ook kunt u sinds kort bij ons pinnen.
 Standaard betalingsvoorwaarde is dat er voor levering betaald dient te worden, tenzij anders overeengekomen.
Voor een modelauto naar voorbeeld vragen wij om een aanbetaling. De hiervoor geldende factuur dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Wij behouden ons het recht voor om de opdracht te annuleren als deze niet tijdig wordt betaald.

Verzenden
Verzendkosten zijn voor de consument.
Model Truck Friesland en/of Decal Service Friesland zijn niet aansprakelijk voor het zoekraken, schade en/of verloren product die is toegebracht tijdens verzending. Ook vertragingen opgelopen tijdens verzending kunnen wij niet voor aansprakelijk gesteld worden.

Het verzenden van een modelauto naar voorbeeld geschiet geheel op eigen verantwoording. Wij behouden ons het recht voor om verzending van een modelauto te weigeren.
 
Garantie en aansprakelijkheid
Model Truck Friesland en Decal Service Friesland garanderen niet dat de aan de klant geleverde zaken geen inbreuk maken op enig intellectueel en/of industrieel eigendomsrecht van derden en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid in geval van enige aanspraak van derden gebaseerd op de stelling dat met een door Model Truck Friesland en/of Decal Service Friesland geleverde zaak inbreuk wordt gemaakt op enig recht van een derde.
Wij verzoeken u eventuele onjuist heden dan wel drukfouten binnen 14 dagen aan ons te melden via het bovenstaand email adres of telefonisch contact.
Wij houden ons het recht voor deze onjuistheden terug te vragen voor onderzoek.

Model Truck Friesland en Decal Service Friesland zijn niet aansprakelijk voor:
  • Niet juiste gegevens doorgegeven door de klant.
  • Een te ontvangen opdracht die afwijkt van de door ons geëiste aanleverspecificaties.
  • Bij levering geconstateerde afwijkingen die conform de aanleverspecificaties door ons niet konden worden opgemerkt.
  • Verkeerd of onheelkundig gebruik.
  • Beschadiging door opzet.
  • Niet juist gebruik van blanke lak/decal softners.
Retourzendingen
Op maat gemaakte decals kunnen niet geretourneerd worden. Gaat het om een decalset aangeboden in onze webshop, dan kunnen deze binnen 14 dagen retour gestuurd worden met de originele orderbevestiging en vermelding van het ordernummer. U dient het artikel ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking terug te sturen. Het orderbedrag wordt binnen 10 werkdagen, na ontvangst van de producten, teruggestort op uw rekening. De verzendkosten van de retourzending zijn voor u als klant. Model Truck Friesland en Decal Service Friesland stellen zich niet aansprakelijk voor schade/zoekraken voor het terugzenden van het product. Indien dit van toepassing is, kunnen wij helaas het bedrag niet terug storten op uw rekening.
 
Herroepingrecht
Omdat een groot deel de gemaakte producten op maat gemaakt worden geldt er geen herroepingrecht en kunnen producten niet geretourneerd worden. Gaat het om een decalset aangeboden in onze webshop, dus niet op maat gemaakt, dan kunt u dit binnen 14 dagen retour sturen met de originele orderbevestiging en vermelding van het ordernummer. U dient het artikel ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking terug te sturen. Het orderbedrag wordt binnen 10 werkdagen, na ontvangst van de producten, teruggestort op uw rekening. De verzendkosten van de retourzending zijn voor u als klant.
Wij verzoeken u eventuele onjuist heden dan wel drukfouten binnen 14 dagen aan ons te melden via het bovenstaand email adres of telefonisch contact.
Wij houden ons het recht voor deze onjuistheden terug te vragen voor onderzoek.
Model Truck Friesland en Decal Service Friesland stellen zich niet aansprakelijk voor schade/zoekraken voor het terugzenden van het product. Indien dit van toepassing is, kunnen wij helaas het bedrag niet terug storten op uw rekening. 
 
Klachten
Bent u niet tevreden over een product en heeft niets te maken met de onderwerpen bij punt 5, neem dan zo snel mogelijk contact op met Model Truck Friesland en/of Decal Service Friesland per mail.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Model Truck Friesland
&
Decal Service Friesland

Model auto`s naar voorbeeld!
Onderdelen en decals voor de modelbouwer!
Copyright © Decalservice  |  Login Ontwerp Webspinner