Veel gestelde vragen

FAQ

Hoe kan ik decals bij jullie bestellen?
Decals bestellen begint met goede foto`s ! Deze foto`s mogen aangeleverd worden middels ons bestelformulier in de webshop. Of wel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor aanleverspecificatie zie hier:
Wat is het verschil tussen decals en stickers?
Decalfolie ook wel watertransfer genoemd. Betreft een dunne folie welke door weken in water los komt van de papieren drager. Het grote voordeel van decal betreft de dunne folie welke zo min mogelijk opvalt op het model. Tevens zal het zich goed vormen naar de ondergrond.

Sticker folie ook wel zelfklevend vinyl genoemd. Betreft een folie met een permanente lijmlaag welke direct kan worden geplakt. Deze folie is wat dikker dan decal en zal ook iets meer zichtbaar worden op het object.
Kan ik opmaat gemaakte decals retoursturen?
Helaas kunnen deze niet retour worden gezonden. Dit heeft onder andere te maken met copyright en deze voor ons niet opnieuw verhandelbaar zijn.
Ik heb decals nodig voor een model maar heb een deadline?
Indien op korte termijn decals geleverd dienen te worden kun je contact met ons opnemen. Wij zullen dan de mogelijkheden met jou bespreken. Let wel op dat er mogelijk extra kosten aan verbonden kunnen zijn.
Hoe kan ik een model door jullie laten maken?
Er bestaat een mogelijkheid om een model te laten maken naar voorbeeld. Gebruik hier ons aanvraagformulier modelauto voor. Wij zullen wij altijd een persoonlijke offerte maken. Ook zal er een in schatting gemaakt worden van de levertijd. Wij houden ons het recht voor om een orderstop in te lasten.
Ik wil graag een model laten maken voor een verjaardag/jubileum?
Dat is mogelijk houd wel rekening met levertijd. In ons aanvraag formulier is de mogelijkheid een datum aan te geven. Wij zullen dan de mogelijkheden met u bespreken.
Kan een persoonlijke gemaakt model ook opgestuurd worden?
Een model auto door ons gemaakt kan worden verzonden. Echter buiten ons verantwoording op beschadigingen aan kwetsbare details om. Neem hier voor ook altijd contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

Model Truck Friesland
&
Decal Service Friesland

Model auto`s naar voorbeeld!
Onderdelen en decals voor de modelbouwer!
Copyright © Decalservice  |  Login Ontwerp Webspinner