Over ons

Mijn naam is Piet Douma, het gezicht achter Model Truck Friesland en Decal Service Friesland. Dit alles is ontstaan uit hobby en draait nu naast mijn parttime baan als chauffeur.

Op tien jarige leeftijd een bouwdoos gekregen en na dit model volgden er vele. De drang naar perfectie heeft er voor gezorgd dat er sinds 2004/2005 eigen decals worden gemaakt en tevens in 2014 de eerste 3d printer werd aangeschaft. Het zelf kunnen maken van decals heeft er al vrij snel toe geleid dat ook andere modelbouwers met verzoekjes kwamen. Dit weliswaar voor vrienden en kennissen toch heeft dit er in 2017 toe geleid om een K.V.K. registratie aan te vragen. Het bouwen van modellen liep al die tijd op de achtergrond door en leverde ook meer en meer verzoeken op. Met de K.V.K. inschrijving heeft dit ook nieuwe wegen opengesteld voor het bouwen van auto`s voor zakelijke relaties.

In 2019 hebben wij een nieuwe printer aangeschaft om decals en/of stickers te kunnen maken in Wit, Zilver, Full colour en Full colour metallic. Hierdoor heeft het ons de mogelijkheid gegeven alle wenselijke decal/stickers voor de modelbouwer te kunnen leveren.

Voor de toekomst hopen wij een zo breed mogelijk assortiment aan decals en 3d geprinte onderdelen te kunnen leveren.

Voor vragen zijn wij altijd bereid deze te beantwoorden. Dit mag via ons contactformulier of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Model Truck Friesland
&
Decal Service Friesland

Model auto`s naar voorbeeld!
Onderdelen en decals voor de modelbouwer!
Copyright © Decalservice  |  Login Ontwerp Webspinner